Leeg

Totaal: € 0,00

U KUNT VEILIG ONLINE BETALEN MET CREDITCARD OF IDEAL.U KUNT OOK KIEZEN OM BIJ AFLEVERING PER PIN OF CONTANT TE BETALEN

ONZE WINKEL IS 7 DAGEN DAGEN PER WEEK GEOPEND. OOK OP ZONDAG VAN 12.00 UUR TOT 17.00 UUR

Quotes van klanten

Vul hieronder uw ervaringen in met de Partijdumper.

Comments

Door chris van engeland op

niets dan lof over deze mensen,
gisteren om 12 uur n koelkast gekocht en s avonds om 18.00 uur stond hij al boj mij binnen echt top nog nooit meegemaakt,
bedankt frans voor de snelle service.

Door Esther op

Nadat ik prijzen ben vergelijken online betreft een koelkast die wij heel graag wilde kopen kwamen wij bij de partij dumper terecht...wij hebben contact opgenomen of deze nog op voorraad was en de informatie online klopte. Wat ons meteen opviel was de vrolijke behulpzame persoon aan de lijn die meteen de tijd nam om al onze vragen te beantwoorden. Wij hadden een probleem ivm plaatsen maar dat werd meteen opgelost! De volgende dag stonden voor hun werktijd twee vriendelijke en behulpzame mannen met onze koelkast voor de deur! Deze firma en hun personeel is naar onze mening zeer betrouwbaar en aan te raden. Wij zullen bij onze volgende witgoed aankoop zeker naar de partij dumper graan en deze aanraden bij mensen. Dit voor de klant vriendelijkheid, goede service maar ook voor de goedkoopste prijs!

Door Tim op

Wasmachine had het vanmiddag begeven
Trommel draaide niet meer
Kwam heel slecht uit aangezien we met een paar zieken zitten en de nodige was hebben dus
Werd meteen opgelost door partijdumper door het defecte onderdeel te vervangen
Dus nu kunnen we gelukkig weer volop was draaien
Ik zeg superrrr service
Enorm bedankt

Door Noortje op

Mijn aankoop is netjes geleverd en de vriendelijke chauffeurs waren meteen zo aardig om het een en ander te verplaatsen.
In de zaak nemen ze ook de tijd voor je en op geen enkel verzoek werd moeilijk gedaan. Een voorbeeld voor veel bedrijven.
Uitstekende service dus en een goede optie voor evt aankopen in de toekomst.

Door Partijdumper op

Wij hebben ondertussen contact gehad met u en u aangeboden een vergelijkbare nieuwe Samsung RS61681GDRS van 1699 euro met een korting van 400 euro als coulance. Echter heeft u aangeven daar geen gebruik van te willen maken. Wij denken dat dat een heel redelijk aanbod is

Door Partijdumper op

U heeft bij ons 3 jaar geleden een koelkast gekocht uit de B keuze met lichte transportschade. een model van 1599 euro voor de prijs van 850 euro. Deze koelkast was na 2 weken kapot en hebben wij toen ook een nieuwe voor gegeven. Wij geven op B keuze apparaten 2 jaar garantie wat voor B keuze een hele lange periode is in tegenstelling tot andere aanbieders. Helaas is uw koelkast nu na 3 jaar kapot. Dat vinden wij zeer spijtig en begrijpen wij dat dat vervelend is. Het is een keuze geweest om een koelkast te kopen met lichte transportschade tegen een zeer scherpe prijs voor deze koelkast. Wij kunnen helaas niet op dit soort apparaten een nog langere garantie geven. Dat zijn wij wettelijk ook niet verplicht. Op B keuze apparaten geldt vaak maar een garantie van 3 maanden zelfs. U heeft in uw mailverkeer niet aan gegeven een nieuwe te willen kopen maar aangegeven wat wij kunnen betekenen. U bent altijd welkom in de winkel waarna wij kunnen kijken of wij u verder kunnen helpen bij de aankoop van een nieuwe koelkast met een eventuele korting

Door Robert op

Helaas geen goede ervaring met Partijdumper. Onze Amerikaanse koelkast is na net 3 jaar lek. Volgens de deskundige is de kast niet meer te repareren. Antwoord van Partijdumper " helaas garantie is 2 jaar, wij kunnen hier niets aan doen". Ik snap dat ik bij een eventuele oplossing bij moet betalen, maar helaas er werd niet eens een oplossing aangeboden. Alleen dat ze niets konden doen...

Door van Rooij op

Wij hebben eind 2012 bij Willy en collegea een Amerikaanse koelkast en bestron fornuis gekocht.
Nu na ruim 3 jaar is er een element van de oven kapot en Bestron geeft niet thuis geen garantie meer etc, etc .....
Heb dit aan Willy gemeld en heeft bij Bestron het toch kunnen regelen dat er gratis een nieuw element komt !!!!!! Wat een service !!!

Super Bedankt mensen voor deze geweldige service dus wat dat betreft kunt U zeker goed en goedkoop bij hen kopen !!

Michel van Rooij

Door Joyce van Beek op

In onze nieuwe Amerikaanse koelkast zat een fabrieksfout. Dit werd door de snelle comunicatie van Partijdumper zeer goed opgelost! Binnen 1 week was alles in orde! Ze zijn erg aardig en behulpzaam! Echt een aanrader!

Door Dumitru Goteseanu op

Heel erg positief over dit bedrijf!
Contact opnemen is erg makkelijk via what's app of gewoon telefonisch, ze zijn erg goed bereikbaar.
Bestelling gedaan en binnen een paar dagen binnen en zeer tevreden over de bestelde koelkast.
Partijdumper is zeker aan te raden!

Door Joyce op

Wij zijn heel blij met de goede en snelle service van onze Amerikaanse koelkast! Goede prijs en snelle levering en hele aardige mensen! Bedankt!

Door Partijdumper op

kinderslot,ook voor volwassenen

Top heb ik t kinderslot per ongeluk aangezet weet niet hoe te resetten,doe een mailtje en wordt binnen een paar minuten terug gebeld-probleem opgelost

Door Partijdumper op

Super klantvriendelijk en geweldige service Al mijn apparatuur bij hun gekocht, van wasmachine tot alle inbouwapparatuur voor de keuken. Aanvankelijk wilde ik voor de Ikea gaan aangezien de keuken daar ook vandaan komt, maar Willy heeft e.e.a. uitgezocht en overtuigde mij ervan bij de Partijdumper aan te kopen, uiteraard voor een leuke prijs. Levering verliep door de fabrikant niet soepel maar Partijdumper heeft dit goed en naar tevredenheid opgepakt. Al om al een aanrader en een pluim!

Door Anita Elsinga op

Vlak voor de Kerst begaf onze koelvrieskast het. Een klein drama, met drukke dagen voor de boeg. We werden snel geholpen, terwijl de ophaalservice al in het bedrijf was, er nog net een koelkast mee in de bus kon, snel een keuze gemaakt. Onze nieuwe koelvrieskast mooi voor Kerst in huis! Super bedrijf!!!!

Door M. Pijnenburg op

Bedankt voor de goede service en advies. Het is en blijft een perfekt bedrijf voor al je apparaten.
Groetjes "Bakker(tje)"!

Door M.barbod op

Dikke twee jaar geleden een Samsung koelkast gekocht met een becko inductie. Ben er nog steeds erg blij mee. Ze werken perfect! Groetjes uit Groningen

Door Mike Jongepier op

Bij deze wil ik jullie bedanken voor de snelle en goede service.
Ik wil jullie een heel fijne jaarwisseling wensen en een goed en gezond nieuw jaar

Door John Kramer op

Ik heb inmiddels al verschillende apparaten gekocht bij deze winkel. Prijs, productkeus en levering zijn allemaal uitstekend. Ook de nazorg is meer dan goed. Partijdumper komt hun afspraken na, nooit is iets te veel. Een top zaak met top service!

Door Clarissa Hermans op

Anderhalf jaar geleden een nieuwe Beko wasmachine gekocht, waarmee ik niet tevreden was. De programma's draaiden veel langer dan display aangaf. Na 3x een monteur erbij gehad te hebben, heeft Frank mij aangeboden een nieuwe wasmachine uit te zoeken en heb ik het aankoopbedrag geheel terug gehad. Ik kan alleen maar zeggen: HELE GOEDE SERVICE!!!!! van partijdumper maar zeker ook van Beko!

Door William Claessen op

Goed bezig daar bij Partijdumper. Altijd zeer snelle reactie op mail en of telefoon. Zeer snelle levering. Keurig afgeleverd door chauffeur. Toen bleek dat de waterleiding van de watertap bevroor kreeg ik daags erna een nieuwe koelkast geleverd. Prijzen zijn z̩̩r interessant! Nergens goedkoper. Service met een hoofdletter S noem ik dat.

Door Youssef Qoubbane op

Super bedankt voor de plaatsing en vooral voor de mooie prijzen waarvoor ik al m'n witgoed/bruingoed heb kunnen aanschaffen! Ben ongeloofelijk blij met jullie!

Door T.V. Ploos van ... op

Vandaag is er bij mij al het witgoed bezorgd in mijn eerste huisje!
Ik wil de chauffeur/medewerker een heel groot compliment geven voor de manier waarop hij mijn spullen heeft gebracht en geplaatst! Mijn moeder had vorig jaar kerst een amerikaanse koelkast gekocht en die stond continu te brommen. Toen ze dit melde heeft de man zonder enig probleem aangeboden om hier even naar te kijken,na 5 minuutjes was het geluid verdwenen! Wat een waanzinnig goede service!! Jullie krijgen 2 vette dikke duimen en een 10 voor klantgerichtheid!! Dank je wel, we gaan jullie zeker aanraden bij vrienden en bekenden!!

Door Peter Haex op

Beste mensen. Ik heb in Mei 2013 een Amerikaanse koelkast gekocht met 2 jaar garantie. Op zondag 16 augustus ging iets mis met de icemaker, die maakte wel ijs maar het klepje maakte geen contact meer. Partijdumper gebeld (zondag!). Een paar uur later teruggebeld en een afspraak op maandag! Gemaakt. Om 12 uur stond de monteur al voor de deur en een kwartier later was het gefixed! Het moet niet veel gekker worden, wat een Service! Voor partijdumper en het technisch personeel een dikke vette pluim. Ik kom zeker bij jullie terug als klant. Nogmaals GEWELDIG.

Door Jos̩ op

Afgelopen februari o.a. een oven gekocht bij PARTIJDUMPER. Van de week ging er een onderdeel kapot. Naar de zaak gegaan en het zou opgelost worden. Vandaag kosteloos en per post het onderdeel - thuis - ontvangen. Klik en klaar.
De zaak gebeld om te bedanken voor de snelle afhandeling en goede service. Helemaal TOP.

Door Twan op

Super snelle levering binnen een halve dag.
Goede medewerkers zowel aan de telefoon als bezorgen.
Mooi op de plaats neer gezet waar ik hebben wilde en de oude oven mee terug genomen.
Zeer zeker een aanrader op feestjes.

Door Bahar yazici op

Na bijna twee weken dat ik met een piepende ijskast zat.
Heeft partijdumper gezorgd dat er iemand van Samsung langs komt om de ijskast te komen maken.
Ik wil Frank heel erg bedanken voor het bellen naar Samsung.

Door Henk Hally op

Bedankt voor de perfecte leverantie.
Met behulp van de chauffeur wasmachine naar boven gebracht,
was zelfs bereid de oude mee naar beneden te transporteren.
Lang geleden dat ik zo zwaar op de proef werd gesteld, lichamelijk wel te verstaan!
Vriendelijke jongen, kunnen velen nog een voorbeeld aan nemen.
Nogmaals bedankt, zal jouw firma-naam verder aanbevelen.

Door Margre Hays op

Bij partijdumper krijg je goede service. Er was een klein onderdeel wat niet goed functioneerde. Dit hadden we zelf al proberen te vervangen maar is niet makkelijk te verkrijgen. Nadat ik gebeld had werd het meteen opgestuurd zonder rekening. Heel fijn! Bedankt.

Door Helen Jager op

Top service!
Nieuwe koelkast gebracht en oude mee terug! Klinkt heel simpel.
Alleen de oude ging niet door de deur, geen probleem voor Gerwin gewoon "even" de deuren eraf en de keukendeur eruit! Top geregeld Gerwin we waren echt heel blij met je!
Volgende aankoop zeker weer bij partijdumper

Door Huub Ooms op

bestelling en aflevering van onze amerikaanse koelkast is prima en zeer snel gegaan via partijdumper ! Scherp in prijs en ook de "afterservice" was helemaal top: 1 telefoontje en een ontbrekend onderdeeltje is meteen opgestuurd: alles naar tevredenheid verlopen wat ons betreft !

Door Lent op

vandaag een melding gedaan van een storing en nog geen half uur later al contact gehad. meteen probleem geanalyseerd en afspraak volgt voor bezoek van monteur. geweldige service. TOP

Door Robert op

Op korte termijn hadden we een nieuwe koelkast nodig, via een collega werd ik geattendeerd op Prijsdumper.
Op zondag besteld en tegen de avond nog een telefoontje van Willy, dat hij een dag later zou terugbellen voor een afspraak.
En wat hij beloofde deed hij ook. Top Willy!!
Tip, vul bij de gewenste leverdatum meerdere data in, het maakt het leven van Willy een stuk makkelijker :-)
uiteindelijk zeer snelle levering, de koelkast werd zelfs, na telefonisch overleg, een dag eerder gebracht dan oorspronkelijk afgesproken.
Chauffeur ging met de grootste zorg met de koelkast en de deurposten om. Heeft alles keurig netjes aangesloten op de waterleiding, de oude koelkast en alle verpakkingsmaterialen weer meegenomen.
Ik raad Prijsdumper dan ook ten zeerste aan en bij een volgende aankoop zal ik ze dan ook als eerste raadplegen.

Door melissa schuurman op

Wilde partijdumper bij deze bedanken voor de ontzettend goede service, binnen 2 dagen mijn spik splinter nieuwe fornuis geleverd. Heel vriendelijk op gebelt en tijd afgesproken, en pinnen aan de deur, hoe ideaal, mijn volgende aankoop zal ook bij partijdumper zijn. Jongens bedankt, top

Door M Smits op

Ongedwongen sfeer en zeer vriendelijk. Bijzonder servicegericht en men is bereid net een stapje extra te zetten. Willy weet waarover hij praat en is eerlijk in zijn advies. Morgen wordt de koelkast geleverd met een wijnserveerkast
Ik kom er zeker terug want binnenkort wordt hun TV aanbod uitgebreid.
Partijdumper is zeker een aanrader voor eenieder die op zoek is naar witgoed (nieuw en jong gebruikt).

Door Ilona Verstraaten op

Wij kochten afgelopen donderdag de DV80H8100 Droger van Samsung en tevens de WW10H9600EW. We zijn er super blij mee en het werkt perfect!
Zelf kon hij hem dezelfde dag nog leveren en naar boven brengen en dat is niet de makkelijkste trap die wij hebben. Zeer nette en correcte mensen, waarmee je goed zaken kan doen!
Twee pluimen voor de snelle en correcte afhandeling, als we nog eens wat nodig hebben, zullen we zeker terugkeren op deze website.
Nogmaals bedankt heren en wie weet tot een volgende keer!

Door Jimmy van Werde op

Vriendelijke ontvangst in de showroom, duidelijk antwoord op mijn vragen. Vervolgens levering precies op de afgesproken dag/ tijdstip. Probleempje wat in de fabrieksgarantie valt wordt ook netjes voor je opgelost. Kortom helemaal super, partijdumper bedankt voor de service!! grt Jimmy

Door Mirjam van den Berg op

Ik plaats niet snel een review maar voor dit bedrijf maak ik een uitzondering. Dankzij de goede adviezen heb ik een amerikaanse koelkast & wasmachine. Deze heb ik "ongezien" gekocht en ik ben er heel blij mee. Superstil, mijn zoontje slaapt op zolder vlak naast de machine en ondervindt geen geluidshinder. Nu wacht ik op mijn Siemens inbouw vaatwasser.

Door RH de Kock op

een boschcombi magnatron aangeschaft, bleek paneel bij aflevering beschadigd. Gebeld en zonder probleem werd een nieuw bedieningspaneel toegestuurd met als toevoeging lukt de montage niet dat sturen wij een monteur. Zelf kunnen repareren maar dit is dus een uitstekende service,........... echter van mij uit een late reactie sorry

Door Barbara op

Wat zijn wij tevreden. Onze Amerikaanse koelkast ging vorige week stuk en voor het eerst bij Partijdumper.nl besteld. Fantastische service, er wordt met je meegedacht! Helaas ging 1 dag later onze wasmachine stuk. Donderdagavond gebeld en weer meegedacht en we hebben vandaag onze wasmachine gekregen. Een echte aanrader!

Door Rian vd Berg op

Top top top top top top!!!
Geweldig fijne mensen met een service waar je U tegen zegt!
Mijn woningbouw vereniging wist amper wat voor aansluiting ik nodig had qua electrische kookplaat aansluiting, toen m'n kookplaat het niet bleek te doen is de bezorger 2x op en neer gereden om te checken of het niet aan het fornuis lag. Toen t aan mijn stopcontact bleek te liggen en de woningbouw mij in de steek liet kwam partijdumper in actie om mijn kookplaat werkend te krijgen. En niet binnen een week, maar binnen een uur stonden ze in mijn keuken!
Mannen jullie zijn fantastisch, nogmaals dank je wel!

Door Pia Philips Brans op

Vorig jaar een Amerikaanse koelkast gekocht waar we erg blij mee zijn. Dit jaar ging er iets niet goed met de coating. Partijdumper gebeld en in no time werd er geheel kosteloos een koelkastdeur geleverd en gehangen. Waar vind je tegenwoordig nog zo'n service!!! Wij gaan er gegarandeerd weer kopen en hebben jullie aanbevolen bij al onze vrienden en kennissen. Hartelijk dank!!!

Door har.simon op

zeer goede en snelle levering en perfecte service savonds laat een mailtje gestuurd met een vraag volgende dag voor 10 uur hebben ze me terug gebeld sneller kan niet een aanrader want ik weet zeker nergens anders krijg je deze service ik heb jullie ook aanbevolen bij familie en vrienden en doe het nu ook aan de rest van nederland heel veel succes verder en als ik weer wat nodig heb zal ik het zeker bij jullie kopen bedankt

Door Frank op

Bij Partijdumper zowel een vaatwasser als amerikaanse koelkast voor inbouw besteld. Terwijl de oude vaatwasser werd uitgebouwd, constateerde de bezorger/installateur dat het verwijderen niet mogelijk was door de houten vloer. Zorgvuldig en geduldig zocht hij naar een werkzame oplossing zonder de vloer te beschadigen. Ook daarna nog een tegenslag met het frontpaneel (wat wel op de oude vaatwasser paste maar te lang was voor de nieuwe) maar ook hierbij liet hij zich niet uit het veld slaan. Waar normaal gesproken 1 uur zou hebben voldaan was hij nu ruim drie uur bezig. Dit soort service waren we wellicht in de jaren 80 nog gewend maar is tegenwoordig bij de meest bedrijven ver te zoeken, gedreven door de concurrentie van de grote jongens.
Mijn volgende aankoop van witgoed zal dan ook zeker weer bij Partijdumper zijn. Hardware prijzen van de "Ik ben toch niet gek"-jongens met een betere en goedkopere service (gratis aansluiting van amerikaanse koelkast vind je nergens, aansluiting van vaatwasser de helft goedkoper dan bij de concurrentie).
Daarnaast korte communicatie lijnen. Geen geschuil achter corporate policies of management. Aangenaam verrast!!

Door Leijssen op

Perfecte service was de ophanging vergeten even eentelefoontje binnen 24 uur DHL voor de deur met het onderdeel ik zeg PETJE af voor Partydumper

Door AstridH op

Koelkast gekocht zonder het van te voren gezien te hebben, hielt me hart alvast bij de levering, maar Ik kan niets anders zeggen dat hij net zo uit ziet als aangeven en de service is super.
Bedankt ik zal jullie zeker aanraden bij vrienden.

Door Partijdumper op

Ik weet zo niet wie u bent. U kunt de machine altijd even naar ons toe brengen dan kunnen we in het systeem de bon erbij zoeken en kijken of we u verder kunnen helpen

Door kusters op

Wij hebben de rek. niet meer, al alles na gezocht,dus hij staat nu al enkele weken buiten.

Door Partijdumper op

Goedemiddag.
U kunt uiteraard altijd nog contact opnemen. Als dit een nieuwe machine is geweest zit daar 2 jaar fabrieksgarantie op Mvrg Partijdumper

Door kusters op

Hebben voor ong 2 jaar geleden deze machine gekocht.
Maakte een hels kabaal ,tot hij begon te lekken.Wat bleek er was een stuk uit de buiten trommel afgebroken.
Heb er toen niet aan gedacht om jullie in te schakelen,wat dom is geweest van ons.

Door Fam. Tielen op

Bedankt mensen van Partijdumper, jullie hebben de problemen die we hadden met onze wasmachine perfect opgelost. Zelfs tussen de feestdagen door staan jullie met je service klaar. Wij zijn meer dan tevreden. Top van jullie en super bedankt !!!

Pagina's

Post new comment

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.