• WIJ ZIJN OP KONINGSDAG GEOPEND VAN 12.00 UUR TOT 17.00 UUR. OOK IEDERE ZONDAG GEOPEND VAN 12.00 UUR TOT 17.00 UUR....

Quotes van klanten

Vul hieronder uw ervaringen in met de Partijdumper.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.

Reacties

Wij willen jullie een heel groot compliment geven voor de enorme service die wij hebben gehad.
Het gaat om een lampje van de vriezer.....
Bij aflevering van de koelkast ontbrak een lampje van de vriezer.
Geen probleem zegt de chauffeur , ik zet het op de bon wordt opgestuurd en klaar.
Wat wil het geval er zat geen kleine maar grote led fitting.
Die schijnen niet te bestaan.....maáaaaar.....
Na veel speuren kwam " partydumper" met de oplossing.
Een verloop stukje, opgestuurd en lampje erin!

Super....!! Wat een service.

Gr.
J.v.d.mast
Amersfoort

Via de site een koelkast uitgezocht, wat ik wilde was uitverkocht,heb doorgegeven wat mijn budget was en wat ik wilde
kende eigenlijk helemaal geen Amerikaanse koelkast,(ik was op zoek naar een ijsblokjesapp.)
maar ben nog steeds blij met de kast die voor mij is uitgezocht en ook onder t budget, het scheelt liters limo sjouwen vanwege de bar en watertap

Zaterdag een wasmachine vaatwasser en fritepan gekocht voor scherpe prijs. Zaterdag na gebruik wasmachine storing. Storingsformulier in gevuld. Na 2 minuten al telefoon met reactie en dat op zaterdagavond. Super!!! Zondag telefoontje van hun ze zouden maandag machine komen omruilen en vaatwasser monteren. Is allemaal perfect in orde. Voor gastvrijheid in het bedrijf,oplossing wasmachine inbouw vaatwasser een dikke 10!!super bedrijf en ook voor de man die het in heeft gebouwd een dikke 10 . Groetjes uit America

Verleden jaar een Amerikaanse koelkast gekocht. Er was een probleem met het klepje dat niet naar beneden wilde om de ijsblokjes aan te leveren. Daarna een geweldige service-verlening ondervonden en op 14-2-2014 is onze koelkast weer afgeleverd. Ondertussen konden we gebruikmaken van een leenkoelkast; geheel gratis geleverd. Wij wonen een eind uit de buurt van Venray. Voor dit bedrijf hebben wij een 10+ in gedachten. Van dit soort vakmanschap moet je het hebben. Topbedrijf! Bedankt voor de uitstekende service. Jullie zien ons zeker terug met volgende bestellingen.

Gisteren, nadat de "oude" nogmaals is gerepareerd alvast gezocht voor een nieuwe Amerikaanse koelkast. Verrast door de prijsstelling en na een belletje wanneer geleverd kon worden direct besteld.
Vanmiddag keurig afgeleverd, geïnstalleerd, oude meegenomen: in 1 woord PERFECT! Kortom, goede prijs, snelle levering, netjes geïnstalleerd en zojuist ingeschakeld: koelen en vriezen maar
Meer dan een aanrader voor de toekomst en zeker in familie/kennissenkring extra promo

Gisteren gebeld voor een nieuwe wasdroger (ivm vervanging) vandaag al een nieuwe geleverd. Prima en zeer snelle Service (zoals altijd bij jullie). Heel veel groetjes en weer graag tot de volgende keer

Beste Tom bedankt voor u reactie.Zou u ook aan kunnen geven om welke artikelen het gaat? Wij streven er naar om de prijzen zo laag mogelijk te houden en in de meeste gevallen zijn wij ook het goedkoopst,dit zal echter niet altijd mogelijk zijn en wij ZEGGEN EN SCHRIJVEN ook niet dat wij met alles het goedkoopste zijn. Dit is ook onmogelijk.Tevens dient u met een aantal prijzen ook de garantietermijnen in acht te nemen.Sommige aanbieders geven 2 jaar garantie op bijv Beko terwijl andere 5 jaar fabrieksgarantie aanbieden tegen een iets hogere prijs.Gelukkig waarderen onze klanten onze goedkope prijzen en hebben wij een stijgende lijn in onze omzet. Naast onze goedkope prijzen streven wij ook naar een een goede kwaliteit van onze service en garantie. Gelukkig waarderen onze klanten dit enorm gezien onze positieve reviews.
Indien u of andere klanten elders een product goedkoper kunnen krijgen is iedereen vrij om het daar te kopen. Dat is het voordeel van internet dat je alles kan vergelijken.

Maar wat uw mail met bedrog heeft te maken is ons niet helemaal duidelijk. Nogmaals wij pretenderen niet met alles de goedkoopste te zijn. Wij vragen een bepaalde prijs voor een product en de klant kan bepalen of dat interessant is, Vind hij dat niet koopt hij elders. Gelukkig koopt de klant in veel gevallen wel juist gezien prijs en kwaliteit.

hebt u ook vergeleken met andere aanbieders ik denk het niet alles op deze site is duurder dan op een ander echt erg !

het lijkt er op dat jullie eerst een deel bij de prijs bij doen en hem dan verlagen , of zie ik dit verkeerd , ik heb 5 dingen vergeleken met andere aanbieders en blijkt dat ze daar allemaal goedkoper zijn en veel soms.
persoonlijk vind ik dit een vorm van bedrog ?
zijn er nog mensen die dit zo ervaren ?

Goede dag heb de mail naar gekeken maar geen melding gehad maar als u niets hoort neem dan even contact met ons op per telefoon wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en helpen u graag verder u kunt ook het storing formulier in vullen dan melden wij dit verder maar tot op heden niets meer van u gehoord Mvrg partijdumper

Dat heb ik tot op heden 2 maal gedaan. Maar ik wordt hierover niet teruggebeld.

Wij verkopen deze vaatwasser heel veel en hebben er tot op heden geen klachten over gehad. Indien u van mening bent dat hij niet goed functioneert verzoeken wij u het storingsformulier in te vullen en zullen wij hem aanmelden bij Beko onder de fabrieksgarantie Mvgr Partijdumper

We hebben een inbouw vaatwasser gekocht " Beko DIN1531". Wat me niet bevalt is de droogresultaat iemand ervaring mee ????

Op 1e kerstdag besteld, de dag na kerst om 8:00 geleverd... In Zwolle! Snelle dienstverlening en vriendelijke bezorgers. Heel tevreden met onze nieuwe aanwinst!

Inbouwkoelkast voor een goede prijs en correct ingebouwd, snel en vriendelijk !

Vorige week een Amerikaanse Koelkast besteld.
Deze is vlot en correct bezorgd.

Zeer klantvriendelijke benadering

Zeer betrouwbare zaak. service is TOP ! Ik zou het iedereen aanraden.

Heel tevreden over mijn am.koelkast van lg. Prachtig toestel heel confortabel en gebruiksvriendelijk, makkelijk te bedienen.
Ook de mensen die ze deze week geleverd hebben verdienen een pluim, ze waren heel vriendelijk en hebben de koelkast profesioneel op haar plaats gezet, ook degene die de administratie gedaan heeft verdient een pluim.
Bij een volgende aankoop weten wij waar we moeten zijn, bij partijdumper natuurlijk!

Vandaag opgehaald en geinstaleerd thuis. Supervriendelijk onthaald. Machine is top. Een aanrader

Top service, snel, betrouwbaar en gewoon goed zaken mee te doen.
Zijn zeer content met de Amerikaanse koelkast. Dank..

2 maal gemaild -de eerste maal (zondag om 1500 uur) binnen 5 minuten een reactie en binnen 24 uur een andere kast. 2e maal binnen 10 minuten en ook weer binnen 24 uur werd een onderdeel vervangen.aanrader prima service waar een hoop bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen.enne de showroom heeft meer staan dan de gemiddelde winkel en de koffie staat klaar

Wij hadden zon amerikaanse koelkast gekocht voor een hele mooie prijs. Hij ging echte na 3 dagen stuk en toen dachten we dat we het haasje zouden zijn. Ik bedoel via internet en voor een spoyprijs, dat moest wel fout gaan. NIETS van dat al, ik belde op om destoring te melden en binnen n halve dag hadden we een andee koelkast FANTASTISCH! !!

beko combi magnetron werkt perfect zeer tevreden tot nu toe.

Vandaag een gasfornuis en amerikaanse koelkast bezorgd gekregen in utrecht en ik ben zeer tevreden! Goede service!

Wij hadden een koelkast die niet helemaal naar onze smaak was. Netjes een leenkast gekregen en die beviel zo goed dat we een soort gelijk model gekocht hebben. Deze zijn van de week gewisseld en de nieuwe (in doos) bevalt prima.

Service dus, bedankt!

Ja, zaterdag naar venray gereden, en ja, het was de moeten waard een grote showroom met diverse modellen en de koffie stondklaar, we hebben een super advies gehad, dus zaken gedaan en jawel maandag hebben ze gebeld en dinsdag stond het juweel bij ons binnen, het top model van LG, dit is voor ieder een aanrader.

Veel succes

Wegens het stukgaan van onze diepvrieskast zijn we donderdag met de bestelwagen naar Partijdumper gereden om er een nieuwe amerikaanse koelkast aan te kopen
Vriendelijke ontvangst met koffie ! en een grote keuze aan toestellen
Na een deskundige uitleg kozen we voor het topmodel van LG

Doordat de koelkast niet rechtop in de bestelwagen kon werd dit afgeraden door de verkoper
Vermits we met een kapotte diepvrieskast zaten werd er overeengekomen om de Koelkast snel te leveren, men zou me dezelfde avond nog bellen om af te spreken voor levering ten laatste dinsdag.
En ja hoor na een telefoontje kwam het goede nieuws, een chauffeur werd vrijgemaakt en de koelkast werd vrijdagmorgen geleverd in Belgie (afstand 150km).

Bedankt voor de PRIMA service !!!

We komen zeker nog terug

Hier wordt service nog met een hoofdletter S geschreven.
In de avonduren een melding gemaakt van een defect wasmachine en nog diezelfde avond (!) wordt ik keurig gebeld om de aard van het probleem vast te stellen.

Binnen 2 dagen is dit keurig opgelost door partijdumper.
Hier kunnen heel veel bedrijven nog een voorbeeld aan nemen, problemen voor de klant oplossen als het nodig is en niet alleen maar willen verkopen.

Na wat wikken en wegen, en dan nog bij wie ?? Besloten om toch bij de partijdumper te kopen, mede door de toch scherpe prijs, en volgens de reviews goede service !!!

En dat klopt !!! Begon eigenlijk al bij bezorgen, deze jongens (hadden het vaker gedaan) hebben keurig de deur opgemeten (of de koelkast met verpakking door de deur kon) dit was krap, er werd dus voorgesteld om hem in de auto uit te pakken, de manier waarop hij uiteindelijk binnen is gekomen, daaraan kun je ook zien dat deze jongens het vaker gedaan hebben.

Helaas (ondanks dat de koelkast nieuw in de verpakking zat) paste de aansluiting niet helemaal goed op de waterleiding, gebeld en gevraagd of ik iets verkeerds had gedaan, nee eigenlijk niet.

Maar hij was niet te beroerd mij een nieuw setje (wat overigens prima paste) gratis toe te sturen. ( dit zie/hoor je toch niet veel meer.)

Warm aanbevolen dus !!!!

wat heeft dit bedrijf een goede service!!
vorig jaar wasmachine gekocht
helaas na een goed jaar defect en niet te repareren
ondanks dat er eigenlijk geen garantie meer opzat
mocht ik een nieuwe wasmachine uitzoeken
dat noem ik nog eens service!
verder goed contact en vriendelijke medewerkers!
toppie!
konden veel bedrijven nog van leren

In feb. dit jaar kochten wij een nieuwe koelkast. Een half jaar later was deze stuk. Contact met partijdumper, deze zijn met een kleine vrachtauto de boot op gegaan( we wonen op Vlieland) en hebben ons dezelfde week nog een nieuwe koelkast gebracht. Prima, geweldige service.

Een pluimpje voor de heren bezorgers die niet van opgeven wilden weten,om de wasdroger de kelder in te krijgen !
Toppie jongens!
En bedankt voor het een paar weken opslaan van de warmtepomp-droger in jullie magazijn!
De via de telefoon gekochte koeler is mooi,prima en zeker niet te duur!
En de verdere afspraken zullen de komende week wel nagekomen worden,Wil??!
Alles kump good,en tied zat !
Bedankt voor de super service op ALLE gebied,ennnn:
Tot mijn volgende aankoop ,wat een tafel-laden vrieskast gaat worden!
Dus effe ''gillen'' als er wat interessants voor in mijn kelder in de aanbieding is?!
Grt-jes oet Venlo!

Super goede ervaring met Partijdumper.nl

In de winkel werden we erg klantvriendelijk ontvangen. Er werd ons ook een drankje aangeboden en van deskundige info voorzien.
Een defecte wasmachine komt natuurlijk nooit uit en aangezien we vlak in de buurt woonden is dezelfde dag nog bezorgd!

Aan de klantgerichtheid en servicegerichtheid van partijdumper.nl kunnen veel bedrijven nog heel veel leren!

Na lang twijfel hebben wij toch door de reviews ons over laten halen om een koelkast te kopen. Dit is aan te raden wat een goede service. Het is al even geleden dat ik een koelkast gekocht hebt maar geweldig. Ik zou zeggen koop nergens anders meer.

Erg tevreden met onze koelkast!
Goede service en duidelijk uitgelegd!
Bedankt.

Ik geniet al 1maand van de Amerikaanse koelkast, vaatwasser en combimagnetron. Ik heb ze ongezien gekocht voor een mooie prijs en alles is op tijd bezorgt en goeie service en aardige mensen. Alles werk perfect en de koelkast is super.Ik raad het iedereen aan o daar je witgoed te kopen de service die ik daar krijg die krijg je nergens wij zijn er super blij mee en nogmaals bedankt.
groetjes uit Utrecht

Hoi,
vorig weekend zijn we naar de winkel in Venray geweest en hebben m.b.h. vriendelijk en deskundig advies onze LG amerikaanse koelkast uitgezocht. Na overleg is hij Woensdag geleverd en aangesloten, en we zijn er zo blij mee...de crushed-ijs functie draait overuren met dit weer!! Mijn am. koelkast droom is uitgekomen, en dat voor een fatsoenlijke prijs ook nog!
Bedankt partijdumper, we zijn er echt super blij mee!

Groetjes uit Riethoven

We hebben een Haier Amerikaanse koelkast besteld via de website. We zijn zeer tevreden over de vriendelijkheid en snelle levering. En de koelkast is fantastisch!
Bedankt Partij Dumper!

Zeer vriendelijke medewerkers en super goede service! Ik heb een Amerikaanse koelkast vandaag besteld en krijg de koelkast ook vandaag geleverd!

Toppie prijs en service tot en met onderweg naar huis,
via de gsm met de ''Eurodumper-hulp-service lijn'' knipoog !
Toen wisten we dus hoe de Targa aangezet moest worden !
Thanks voor de gezelligheid ,de goeie informatie en het koele drankje en tot mijn volgende veel grotere aankoop !
Hopelijk komende week !!!
Dus en komt er dan waarschijnlijk een vervolg op deze Quote Indien gewenst ?!

Grt-jes uit Venlo

wij hadden een excuisit wasmachine gekocht en die is nu een half jaar oud, helaas was dit een 1 april machine.......trommel uit balans en deur klemde. 2x een monteur geweest en 2x een ander verhaal. We hebben uiteindelijk overlegt met de partijdumper en hebben een nieuw wasmachine gekregen......SUPER.
We hebben wel een ander merk uitgezocht.
TOP service....bedankt.
groetjes

Uitstekende service! Goede communicatie.
Waar de fabrieksgarantie tekort in schiet wordt er een oplossing geboden, zelfs tot aan het vervangen van het apparaat. Bedankt.

Ik heb u gesproken en de plint is opgestuurd. Mbt de schade heeft u niet aan ons gemeld dat u niet teverden bent over de kast. U heeft aangegeven dat u er wel tevreden over bent maar dat het u ging om de plint van de kast dat u daarom ontevreden bent, Deze moesten wij bestellen en is u ondertussen verstuurd. Jammer dat u ons niet heeft gebeld om de klacht rechtstreeks door te geven.

Wij hopen dat u indien u de plint binnen heeft alsnog tevreden bent

De Amerikaanse koelkast is snel geleverd. Hoewel er niks over schade in de advertentie stond of dat hij gebruikt was, zaten er twee deukjes in de koelkast en zaten er wat lichte krassen op de zijkant (de bezorger zei echter dat het wel in de advertentie stond...). Ook was hij overduidelijk al gebruikt. Maar wat me echt stoort: de koelkast is (al 8 dagen geleden!) geleverd zonder plint. Deze zou binnen een week worden geleverd. Dat is na ruim een week nog steeds niet gebeurd. Het komt heel snel goed is mij vandaag telefonisch verzekerd...

Ik wil effe zeggen dat ik het een hele
Snelle levering was. Ik ben er zo blij mee
Echt top

Koelkast geleverd. Paar probleempjes ermee gehad, meteen dag erna kwamen ze langs en hebben ze gemaakt.

Geweldige en vriendelijke Outlet

MVG
Blije eigenaar van Samsung koelkast

Hallo Roger

Ik zou graag willen weten welke koelkast je 100x besteld hebt. Het zegt ons helemaal niets. De enige Roger die bij ons wat besteld heeft via de mail zegt van niets te weten en zegt dat het een fake bestelling is.Misschien kan je je melden. Want wij zijn erg benieuwd Mvrg Partijdumper

ik wilde het zo graag 100 x besteld maar niks gehoord. erg jammer

Wat een service!! vanmorgen wasmachine kapot (10 jr oud), s'middags door Partijdumper alweer een nieuwe wasmachine geleverd en aangesloten.
Er zijn gelukkig nog steeds bedrijven waar de service heel hoog in het vaandel staat. Heel veel groetjes en nogmaals bedankt van Broodjesbar Efkes Anders te Horst.

Door alle goede reviews hebben wij het aangedurft om de koelkast zonder te bekijken via het internet te kopen. En gelukkig klopt het allemaal echt. Keurige bezorgers, suppersnelle bezorging. Donderdagavond besteld, zaterdagochtend geleverd. Snelle reacties op mails en een uitstekende service. Bedankt partijdumper!

Pagina's